keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Sherylin kengät - Ensimmäiset bootcoverini

Otin nimenomaan Sherylin teossa kuvia näistä ihanaisista bootcovereista, sillä ne olivat oikeastaan ensimmäiset laatuaan mitä tein. Mielessäni epäilys oli koko ajan, teenkä ne oikein ja mitä jos niistä tulee huonot ja ne hajoavat palasiksi.

Jäärä:
Lopulta "Minä en katso tutoriaaleja" -rutinani päätteeksi sain tehtyä ensimmäiset kunnon kengänpäälliset ja olen niihin hyvin tyytyväinen. 

Tässä tekovaiheet:

Nyt on ihanat kengät joista aloittaa. Ihastuin noihin oikeasti, ja oli suuri suru leikata niistä varret pois, jotta saatoi hyödyntää niitä projektissani. Tuo kantapäälinja on herkullinen, jos niin voi kengistä sanoa.

Tämän jälkeen kiinnitin kenkiin kuumaliimalla hieman softista....oikeastaan sen palasia, kuten kuvasta näkyy. Ei saa tuomita, teen asiat hieman omalla tavallani!

 Kaavoitin kankaat ja ja aloin kiinnittää kuumaliimalla sitä kenkään. Se oli todella hauskaa ja tyydyttävää nähdä miten hyvin se asettui paikoilleen.

 Sen jälkeen kiinnitin kankaan kengänkärjiin. Joskin tässä vaiheessa huomasin, että tietenkin palanen jäi ilman kangasta kengän päältä....
 Mutta kiinnitin siihen sydämmenmuotoisen palan, koska kenkiin kuitenkin täytyi maalata sydän.

 Sivu "remmi" mikä onkaan, kiinnitettiin seuraavaksi. Nyt ne näyttävät jo hienoilta. Zkitsun mielestä ne näyttivät tässä vaiheessa ihan joltain Dragon Ball kengiltä, mikä loukkasi tunteitani tietysti hirveästi.
Sitten olikin loppumaalaus ja tupsujenteko. 
Nämä onnistuivat mielestäni todella hyvin, kun vertaa alkuperäiseen kuvaan:
aika hyvä.....4/5

Ainut miinukset joita löytyi:
- Kiinnitys ei onnistunut neppareilla. En ottanut huomioon, että kangas taittuu kävellessäni. Loppupäivä mentiin coneissa hakaneulojen voimalla. Mutta jos saisin vaihdettua kiinnityksen vetoketjuksi ennen toista käyttökertaa.
- Jalkani eivät vain totu korkeisiin korkoihin, joten sitten on jalat kipeänä.

Tämä antoi minulle rohkeutta toteuttaa jotkin vaativammat kengät samalla taktiikalla, sillä lopputulos oli mielestäni onnistunut.

Hyvää juhannusta kaikille!
- Jäärä (ja Zkitsu)

2 kommenttia:

 1. Noist bootcovereista tuli tosi hienot! :3 Harmi tosin ettei nepparit toiminut. Toivottavasti vaihto vetskariin onnistuu!
  Missä conissa oisit Sheryliä cossaamas seuraavan kerran? Haluisin nähdä livenä! (ja napata kuvia)! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uuu kiitos kiitos ö3ö täytyy toivoa parasta, etten vaan riko niit enempää!
   No Kawaconissa taidan cossia seuraavaks, mut sinne veikaten tuskin olet tulossa :'D
   Saattaa mennä ensi vuoden puolelle, ellen sitten Traconiin laita jos ei ole muutakaan päällepantavaa :3

   Poista