perjantai 18. heinäkuuta 2014

Animecon 2014 - Kun vanha ei enää kiinnosta

Animecon tuli ja meni, jälleen kerran. Emme olleet valmistautuneet siihen oikeastaan suuremmin. Kasasimme kokoon cossit, jotka olivat jo tekeillä, joten kauheata kiirettä ei niissäkään loppujen lopuksi tullut. Tässä mietteitä reissustamme.

Jäärä:
Omalta osaltani Animeconiin meno oli vähän blörgh ja blergh. En ollut huiman innostunut aluksi, sillä Desuconista oli jäänyt vähän nuiva kuva koko harrastuksesta. Joten lähdin coniin ilman turhia odotuksia. Lauantaina olin vetänyt ylleni Daren. Kyseinen hahmo oli siis Dance Central 3 nimisesä pelistä. Olin aloittanut tämän hahmon jo aikoja sitten, mutta nyt vasta sain sen valmiiksi.

Olin tyytyväinen asuun, joskin housut jäivät liian isoiksi. Teen aina joko liian pieniä tai isoja housuja, en vain osaa. Käsihärpäkkeet ovat uusi rakkauteni, vaikkin niiden kanssa animekonsertin lippujen maksaminen tuotti ongelmia. (kummatkin kuvat Daresta ottanut Zkitsu)

Itse tapahtumasta jäi mieleen nimenomaan konsertti. Se oli koko conin parhain anti. Hups, ei ihan, sillä kaikkien ihanaisten ihmisten tapaaminen oli numero 1. Sanon sen vielä uudestaan, mutta te pelastitte koko conini, sillä muuten tapahtuma olisi ollut aika laimea. Kiitos erityisesti Yamachulle ihanasta seurasta (taas).

Minulle jäi koko tapahtumasta yllättävän positiivinen fiilis ja halu cossata lisää. Olin odottanut että into laantuu koska Animecon ei ole se paras coni minulle. Kuten Yamachukin omassa blogissaan kirjoitti, minäkään en oikein välitä enää Desusta ja Animeconista. Odotan innolla Traconia ja seuraavaa Cosvisionia. Niihin odotan pääseväni.

Mutta muuten ihan jees coni, koska kaverit.

Zkitsu:

Background stock photo: ArtReferenceSource.deviant.com
Minullakaan ei suuria odotuksia conin suhteen ollut. Tuli mietittyä jopa cossitonta conia, mutta sitten kuitenkin päädyin Shinya Kougamiin Psycho Pass sarjasta. Musta puku löytyi jo kaapista ja proppiasettakin olin jo aiemmin aloittanut, ihan huvin vuoksi(koska Dominator on niin magee).

Cossi oli mukava päällä vaikka aurinko porottikin mustaan vaatetukseen. Olin tyytyväinen lauantain kuvasaldoon, kun Jäärä vielä niitä taidoillaan muokkaili. Näistä kuvista ei edes tunnista että ne otettiin musiikkikeskuksella. xD


 Animekonsertti oli jälleen koko conin helmi ja tietysti kaikki kaverit joihin törmäsi. And Pälliseura was excellent as always. Kokonaisuudessaan siis ihan jees tapahtuma, vaikka mitään uutta ja mullistavaa ei tapahtunutkaan. Voisi ihan mielenkiinnosta ensi vuonna kierrellä vähän erilaisissa/ ennennäkemättömissä tapahtumissa.


Until next time!
3 kommenttia:

  1. Onnistuneita kuvia molempien cosseista ~
    Traconia odotellessa ~ >D

    VastaaPoista
  2. hahahahahahahahah :''''''''D olishan noi kuvat voineet olla toisinkinpäin XDDD

    VastaaPoista