keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Desucon - keskinkertaisuus on kaunista

Jäärä & Zkitsu kaksikko on nyt palannut (liiankin) kesäisestä Desuconista. On aika siis ruotia viikonlopun ajatuksia.

Näin Jäärä kertoo Perjantaista ja Lauantaista
Jäärä:
Ensiksi tahtoisin kiittää ihanaista Yamachua mahtavasta coniseurasta, kuten aina! Hän vain piristää conia kuin conia, eikä kavahda kaameita hotellihuonejuttujani, joita Zkitsu ei muuten kestäisi.  Samaten kiitos Yukille ja Yumille ihanaisesta seurasta. Olette molemmat mahtavia persoonia, ja toivottavasti päästään hengaamaan myöhemminkin.
Kiitos myös Joelille lauantain seurasta, oli mukavaa päästä juttelemaan ja vaihtamaan kuulumisia!
+++++ kaikille muille jotka tapasimme. Te tiedätte keitä olette, sillä en kovinkaan monia ihmisiä tavannut, mutta keskustelumme jäi liian lyhyiksi. Eräille ihmisille en ehtinyt/löytänyt heitä jotta pääsisi juttelemaan. Mutta mennääs asiaan.

Torstai


Sophien viimeisen ompelut. Nukkumaan kello 1:30 aamulla lähtö olisi n. klo 5. 

Perjantai

Oli pitkä, kirjaimellisesti. Lähdimme Zkitsun kanssa ajoissa liikkeelle, sillä olimme ostaneet liput aamujunaan (halpaa > koska opiskelija). Olimme siis jo n. klo 9 Lahdessa. Menimme kahville ja kulutimme aikaa kiertelemällä ympäriinsä, kunnes Yamachu liittyi seuraamme ja tie vei Raxiin syömään (toim.huom. ei enää koskaan sinne). Pääsimme kuin pääsimmekin lopulta omppuun pitkän odottelun jälkeen. Minun vastoinkäymiseni alkoivat silloin, koska silmääni lensi ompun ovella hiekkaa, jonka takia tallasin puolisokeana aina huoneeseemme asti (se siellä hiersi sitten koko loppu päivän).

Conipaikalle saavuimme casuaaleina, koska kenelläkään ei ollut cossia perjantaille. Kevät oli vienyt veronsa kaikkien cossientekemisissä, eikä aikaa oikein ollut jäänyt koulujen loputtuakaan. Joten kävimme katsoamssa avajaiset ja oikeastaan siinä se sitten olikin.

Lauantai

Heräsimme, puimme cossit päälle (Jäärä = Sheryl Nome, Zkitsu = Alto Saotome, Yamachu = Nishimi Kaoru) ja hipsimme Sibbetalolle, kerrankin ajoissa. Huomasin pian, että tekemäni kiinnityksen Sherylin bootcovereihin eivät olleet parhaat mahdolliset, mutta onneksi oli hakaneuloja Yamachulla matkassa. Cossaajan parhaat kaverit.

Piu Piu, ammun ©Yamachu
Lokkeja ©Yamachu

Tavattoman kuuma. Liian kuuma oikeastaan, sillä Sherylina oli tukala olla, eikä kuvienotosta oikein tullut mitään. Onneksi olin varannut meille photoshootti ajan Desuconista ja Yaci tuli meitä kuvaamaan. (Anteeksi aiheuttamamme hämminki, olemme idiootteja. toivottavasti kuvista ei tullut kauheita herppaderppoja kaikki). Sen jälkeen painuimme hodlaan, vaihdoimme cossit pois, ja palasimme parhaiksemme missaamaan cosplaykisat. Sen sijaan taidekujalta löytyi kaksi ihanaa tarraa Dragon Agesta jotka nyt ovat saaneet kunniapaikan jääkaapin ovesta.

Ei muuta kuin landelle lehmiä ajamaan ©Yamachu

Kävimme katsomassa Tomoki Kyoudan "Anime herää henkiin" -ohjelman, joka venyi yliaikaa, mutta oli mielenkiintoinen. Sitten hotellille kaatosateessa, yhden sateenvarjon turvin, suihkuun ja nukkumaan.

Näin Zkitsu kertoo Sunnuntaista


Heräsimme ajoissa, söimme aamupalan (Jäärä jaksoi iloita siitä että kaikille oli kaksi jogurttia ) ja laitoimme cossit yllemme. Luvassa oli ryhmäilyä Liikkuvan linnan merkeissä: Minä - Hauru, Jäärä - Sophie ja Yamachu - Markl. Matkalla Sibbetalolle minun täytyi välillä pyytää muuta porukkaa hidastamaan kun tuntui että takki lähtee päältäni tuulessa (vaikka olikin olkatoppaukset). Conipaikalla päätimme mennä heti aluksi kuvaamaan, sillä se oli lauantaina jäänyt vähiin. Laitureilla saimme hyvää kuvamateriaalia (Jäärän & Yamachun ilmeet <3 ) Hauru oli myös hippinä kukkien seassa.


"Minä en ole koskaan ollut kaunis, Hauru perkele" ©Yamachu
 
  
Marklin OMG - hetki  ©Jäärä

 
"Kaikki te olette minun lapsiani" © Jäärä


 Photoshoottien jälkeen törmäsimme taas Yukiin ja hänen ystäväänsä Yumiin. Hän lupautui ottamaan meistä ryhmäkuvia. :) Ilmeet eivät meinanneet pysyä peruslukemilla ja kuvissa oli paljon derppiä.

Markl vainuaa jotain © Yuki
Kuvailun jälkeen menimme istuskelemaan heidän kanssaan ja sen jälkeen syömään Lastuun. Ruoka oli hyvää, vaikka oisihan siitä parempaakin saanut. 
Loppuconi meni hengailun merkeissä ja sitten olikin jo aika vaihtaa cossit pois. Siitä sitten saattamaan Yamachu bussiin ja Jäärän kanssa Junaan.

Loppusanat

Jäärä:
Omalta kohdaltani coni ei ollut mikään kaikista paras. Olin omissa maailmoissani aika pitkälti, enkä ottanut kovinkaan paljon kontaktia muihin ihmisiin, elleivät nämä olleet ihania ja kilttejä ja tulleet avaamaan keskustelun. Rakastin Sheryl cossiani ja Sophie olikin hyvä, huolimatta asun nopeasta tekemisestä ja siitä, että viimeistelin sitä vielä sunnuntai aamuna. Kumpaakin asua tulen vielä käyttämään koska ne ovat ihania. Seuraavaksi Kawacon.


Zkitsu

Desu oli kuten jo Yamachukin omassa postauksessaan totesi "keskinkertainen con". En oikein tykkään ahtaasta metsähallista kun sinne pakkautuu niin paljon ihmisiä yhtä aikaa. Ulkona vietetty aika oli parasta, mutta lauantai - päivän kuuma sää latisti hieman tunnelmaa. Cosseihin olin aika tyytyväinen. Molemmat olivat suht. mukavia päällä. Haurukin oli yllättävän mukava, vaikka olikin ehkä vähän turhan bishie minun normaaliin hahmomakuuni verrattuna. Oli kiva kun niin monet ihmiset tunnistivat Liikkuva linna ryhmämme ja tulivat pyytämään kuvaa. Muutenkin oli taas hauska törmätä tuttuihin ihmisiin, joidenkin kanssa olisi ollut kiva jutella enemmänkin. Coming up next is Kawacon!

5 kommenttia:

 1. Olin varmaan hirveen mukavaa seuraa ku vaan valitin kaikesta l'D mut oli kyl kiva nähä ja jutella vähän pidempään ku yleensä aina on kauhee kiire jonnekki muualle. Harmittaa et en nähny teitä sunnuntaina ku oisin halunnu ottaa noista teijän cosseista kuvia meinaan ne on tosi onnistuneet ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut aina ei voi olla mukavaa, mie ite olen yks maailmanluokan valittaja kun pääsen vauhtiin.
   Kiitos, kirpparikankailla tehty tosin mutta hienoa että miellytti XD no laitetaan ne jonnekki toiseen coniin tulevaisuudessa, että sitten voit ottaa kuvan jos olet maisemissa.

   Poista
 2. Postaus oli kivempi kuin coni yhteensä. Eikun ehkä ei XD mutta silti. olet ihana <3

  VastaaPoista
 3. Ah teitä oli kyllä ihana nähdä ja jutella ;A: <3 (ihanaa että jaksoitte kuunella mun ei niin järkeviä asioita)
  Traconia odotellessa koska paras ryhmä on paras hohohoho ~
  Ja en toki revennyt tuolle "Kaikki te olette minun lapsiani" tekstille xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi mukava ;DDD (ihan yhtä järjettömiä ne meidänkin jutut on xD )
   Uuuuuu... Traconin ryhmästä tulee niin mahtava!!!!
   Hyvä että joku tykkää miun hopeanuoli vitseistä XD

   Poista