torstai 9. heinäkuuta 2015

ANIMECON, aika rikkoa radiohiljaisuus

Jäärä: Viola | One Piece
Mitä aurinkoisinta kesäsäätä kaikille! *sarkasmi*

Tällä viikolla on siis Animecon, mikä jäänee meidän viimeiseksi ja ainoaksi coniksemme tänä kesänä. 
En aloita sitä samaa ruikutusta jota olen pitänyt jo jonkin aikaa mielessäni siitä kuinka Traconin liput myivät loppuun ja blablablöö. Nyt kävi näin, eikä asia siitä miksikään muutu. Se ei tosin tarkoita sitä, etteikö talven tullessa aloiteta tekemään jotain uutta ja ihmeellistä.

Mutta ei mennä asioiden edelle.

Zkitsu: Trafalgar Law | One Piece
Animeconista voi löytää meidät sivulla mainitussa kokoonpanossa. Cossaajanurani unelma oli saada Zkitsu cossaamaan kanssani One Piecestä, ja se vihdoin toteutui! Hurraa!

One Piecellä on erityinen paikka sydämmessäni. Se oli ensimmäisiä sarjoja joita aloitin katsomaan, ja sen lisäksi ensimmäinen cossini oli samasta sarjasta. On virkistävää palata takaisin rakkaan sarjan pariin, jonka parissa olen viihtynyt viimeiset kolme vuotta.

Lauantaina pakataan rakkahin Yamachu mukaan 2 muun onnettoman sielun kanssa jotka uskaltautuvat kyytiini ja hurautamme kohti Kuopiota.

Tästä viikonlopusta tulee niin mahtava!
I can feel it!

- Jäärä ( ja Zkitsu)


4 kommenttia:

 1. Ompa kiva, että rikoitte radiohiljaisuuden! Tätä blogia ja aikaisemmin teidän omia blogeja on ollut niin kiva seurata. Harmi etten itse Animeconiin pääse, mutta toivolla odotan pientä coniraporttia tai edes kuvapläjäystä : )

  Ja toivottavasti ensi vuonna vaikka kohdattaisiin jossain conissa! Onko teillä muuten joskus vielä ajatuksena laittaa Mahouka-cosseja päälle? ^^ *wishful thinking*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei, kamera on jo valmiina, että kyllä kuvia tulee ja tod näk raporttiakin voisi rustata.

   Ja kyllä varmasti johonkin vielä mahoukat laitetaan, ne oli sen verran mukavat cossit ja omasta mielestämme onnistuneet o/

   Poista
  2. Jeii, hienoa kuulla : )

   Ja tosi kiva, toivottavasti joskus osutaan samaan coniin ja saataisiin vaikka parit yhteiskuvat! En kovin monta mahouka-cossaajaa tiedä, niin sen takia vaan kyselen~ Ja olivat kyllä onnistuneet, sen pari kuvaa mitä olen nähnyt!

   Poista
 2. Teitä oli kiva nähdä animeconissa,harmi vaan ettei kunnolla keretty jutella kun tuntu että olin aina menossa jonnekkin *sob*.
  Mut sun Viola cossin mekko oli ihanan näkönen ja olitte molemmat niin upeita ooh!
  Harmittaa kun ette pääse traconiin,mutta toivottavasti saatais edes joku shootti järjestettyä ;u:

  VastaaPoista