maanantai 24. maaliskuuta 2014

Peruukkeja ja etenemistä(kö)

Macross Frontier cossiemme peruukit ovat nyt kummatkin saapuneet, ja joutuneet Zkitsun hellään käsittelyyn. Niks ja Naks, peruukki muuttui paremmaks.

------
 
Aluksi erillinen ilmoitus koskien Cosvisionia. EMME ole osallistumassa kyseiseen tapahtumaan. Olemme tästä suruissamme ja hyvin pettyineitä, mutta allekirjoittaneella on velä autokoulukin kesken ja minkä sille voi kun opiskelijoiden budjetit on mitä on. Lisäksi asumme täällä jumalan selän takana. Kyyti tulee vain liian kalliiksi, ja kesälläkin pitäisi syödä.

----

MUTTA Takaisin aiheeseen: Alto ja Sheryl tulevat Desuconiin. En tiedä mille päivälle, mutta he ovat tulossa. 


Minä olen jopa päättänyt minkä ihanaisen Sherylin asun teen (nyt on alustavasti lyöty lukkoon), kun sain artbookin jossa kaikki asut olivat. Päädyinkin siis seuraavaan:

Eikö olekkin ihana? Pääsen cowboy tunnelmaan. Odotan innolla tämän toteuttamista, ELLEI lopu aika kesken ja tyydyn johonkin helpompaan, joita on olemassa useita (lue: vähemmän vaatteita päällä).

Ja Alto tulee edelleenkin tällä seuraavalla asulla, joskin housut ovat tällä hetkellä kuulemma ongelma.Sitten voin creepata Altoa koko conin ajan
Loppukevennykseksi Ai-kun jonka tein huvikseni (randomeista materiaaleista), kun oli tylsää. Tämäkin Macross Frontierista:
Hän on söpö olento <3 Harmi että Rankan "lemmikki".


PS. Clalaclan ja Kiriya ovat valmistumassa omaa tahtiaan, heistä ei vielkään WIP kuvaa koska koulu. On parempi että on jotain näytettävääkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti